Načítám Akce

Challenge Lab: Zachraňte bioodpad z UGO Salaterií

Registrace

Informace o akci

Datum 19. 10. 2022 Přidat do iCal  Přidat do Google Kalendáře 
Čas 18:00-20:00
Vstupné Zdarma
Místo Událost proběhne online

V gastroprovozech se denně vyhodí podle zdrojů Kokozy až 45 kg hotového jídla a zbytků denně. V UGO Salateriích je to přes 100 kg bioodpadu a UGO chce toto množství snížit. Najděte s námi inovativní řešení, jak využít zbytkový organický odpad z výroby šťáv a salátů, aby nekončil na skládce!

Přihlášky přijímáme do 17. října a začínáme 19. října.

JAK BUDE VÝZVA VYPADAT?

🍌 Ve vhodně nakombinovaných týmech si vyberete, jaké oblasti v rámci organického odpadu se chcete věnovat.
🍏 V průběhu pěti týdnů absolvujete vzdělávací i pracovní setkání v zajímavé společnosti.
🥕 Během práce bude mít každý tým svého mentora a dostanete dostatek vstupních informací.
🍊 Podpoříte sdílení know-how a zkušeností mezi komerční, akademickou, výzkumnou a spotřebitelskou sférou.

KOHO HLEDÁME?
Můžete se hlásit v týmu nebo jako jednotlivec. Podmínka účasti je jediná, mít dost času pro celý průběh výzvy. Končíme 25. listopadu a do té doby doporučujeme vyhradit si 2-10 hodin týdně.

+ Studenti, absolventi (potravinářství, hygiena, atd.)
+ SMEs, startupy
+ Výzkumníci, ekonomové
+ Experti v oblasti potravinářského průmyslu

Více informací na stránkách https://eitfood.impacthub.cz/challenge-lab/. Celá akce se koná pod patronací a díky UGO a EIT Food za podpory EU a našich expertních partnerů: VŠCHT, ProVeg a také Cyrkl, Kofola, Institut pro cirkulární ekonomiku, Aplifting, Kokoza. Děkujeme!

Registrace Zpět na všechny akce