

Challenge Lab: Zachraňte bioodpad z UGO Salaterií
Informace o akci
Datum | 19. 10. 2022 Přidat do iCal Přidat do Google Kalendáře |
---|---|
Čas | 18:00-20:00 |
Místo | Událost proběhne online ![]() |
V gastroprovozech se denně vyhodí podle zdrojů Kokozy až 45 kg hotového jídla a zbytků denně. V UGO Salateriích je to přes 100 kg bioodpadu a UGO chce toto množství snížit. Najděte s námi inovativní řešení, jak využít zbytkový organický odpad z výroby šťáv a salátů, aby nekončil na skládce!
Přihlášky přijímáme do 17. října a začínáme 19. října.
JAK BUDE VÝZVA VYPADAT?
🍌 Ve vhodně nakombinovaných týmech si vyberete, jaké oblasti v rámci organického odpadu se chcete věnovat.
🍏 V průběhu pěti týdnů absolvujete vzdělávací i pracovní setkání v zajímavé společnosti.
🥕 Během práce bude mít každý tým svého mentora a dostanete dostatek vstupních informací.
🍊 Podpoříte sdílení know-how a zkušeností mezi komerční, akademickou, výzkumnou a spotřebitelskou sférou.
KOHO HLEDÁME?
Můžete se hlásit v týmu nebo jako jednotlivec. Podmínka účasti je jediná, mít dost času pro celý průběh výzvy. Končíme 25. listopadu a do té doby doporučujeme vyhradit si 2-10 hodin týdně.
+ Studenti, absolventi (potravinářství, hygiena, atd.)
+ SMEs, startupy
+ Výzkumníci, ekonomové
+ Experti v oblasti potravinářského průmyslu
Více informací na stránkách https://eitfood.impacthub.cz/challenge-lab/. Celá akce se koná pod patronací a díky UGO a EIT Food za podpory EU a našich expertních partnerů: VŠCHT, ProVeg a také Cyrkl, Kofola, Institut pro cirkulární ekonomiku, Aplifting, Kokoza. Děkujeme!